Зелені трави скупані в росі І терпкий аромат чарівних квітів, і верби відображені в воді О, Боже, як же гарно в цьому світі! Чарівний спів птахів і неба синь І сонця теплий,ніжний поцілунок Безмежний простір- неба височінь- Це Божа милість дана нам в дарунок!
|