Пахне повітря увечері
Листям зеленим і квітами.
Пахне навколо легкістю
Дивовижно чарівно й привітно.
Ллються навколо запахи
Переднічних, мелодійних вітрів.
Дурманять вітри ті голову,
Запалюють блиск ліхтарів.
Місто дихає вогкістю
Парків нічних і алей.
І загортає у марево
Сонних від дня вже людей.
Плинно дихає місто -
Спати йому пора.
Осипають дерева цвітом барвистим,-
Бавиться дітвора.
Чутно десь краплі дощику
Падають на асфальт.
Місто огорне лагідно,
І буде в обіймах тримать...
|