і чотири рази по сім,
днів і ночей,
заповів Ярило:
Неділання - перший день,
коли треба веселитись
і не дуже-то трудитись.
Понеділанник - довести все до ладу:
два-по-два, три-по-три-
собі рук не зітри!
Вторий День - до праці, до роботи:
тчи полотна, ший чоботи!
Середина Тигодини,
має теж усі години-
то для діл самий розпал,
у діяннях день той шал.
а четвертий день - Четвер,
як колись, так і тепер-
вже чотири дні трудів:
маєш те, що зумів.
п'ята - панна тиха П'ятниця,
і подруга, і порадниця,
аж наблизиться Субота,
про Неділеньку турбота,
аби добре відпочити,
щоб в діяннях далі жити-
у ділах творити щастя,
досягати всього, що вдастся.
Іван Петришин, ААП, АА
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")