Літня замальовка
В обіймах спекотного літа
Покірно дрімає містечко.
Розжареним сонцем залита,
Маршруток плететься вервечка.
Асфальту задушливий сморід
Висить у повітрі усюди.
Пливуть, як медузи у морі,
Пригнічені спекою люди.
Зненацька насунули хмари
На місто, заклякле від спеки,
І блискавки сиплять удари,
І грім гуркотить недалеко.
Розкрились небесні безодні.
Вниз хлинули вОдяні ріки.
Мінлива погода сьогодні.
Скрізь паніка, гамір і крики.
Вирує вода під ногами.
Йде дощ по містечку стіною,
У ринвах вистукує гами,
Вкриває алеї імлою.
Закінчився ливень раптово.
У спокій поринуло місто.
І тільки на травах шовкОвих
Блищить кольорове намисто.
Додав: leskiv (27.05.2016)
| Автор: © Пироженко Таміла
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 5
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА