Покину гамір вижатого міста Й втечу в обійми лісу, Де я свій… Тут тиша навкруги. Дзвінка та чиста. Зніме з очей полуду, мов завісу. Душа радій! Лиши за брамою фортеці марновір’я Й гудіння вулиць, де авто Без упину димлять… Тут час не йде. Тут птахів різнопір’я Порушить тишу в листянім манто Дубів, що сплять… Правічний світ – знайомий і незнаний Зустріне в гіллі проблески стожар, Що снігом заясніли… Дивлюсь і слухаю, як вперше і в останнє, Й шукаю в подиху твій дар, Допоки сили…
Краса! А хтось зустрічає Новий рік в лісі? Я, наприклад, знаю таких. І більше - вони моя рідня (останнім часом не знаю, чи так зустрічають, але зо 2-3 роки назад точно ходити до лісу)
Чи зустрічають Новий рік у лісі не знаю, але зараз там так романтично: тихо і красиво. А вночі, взагалі... Часто ходжу до лісу, він такий різний. А в цій зміні заховано стільки натхнення. Дякую, пане Василю за відгук та світлину. Саме такий він зараз, наш ЛІС.
А я пішов (один на жаль), Шукать снігурку поміж сосен, Знайшов навкруг лише кришталь, В снігу дерева бродять босі... Краса та й годі.. Новий рік! Дякую, Якове, гайда у ліс!!
Дякую друзі за оцінки і за увагу. Маю велике задоволення від спільного з вами віршування. В Новому році хай буде з нами сила творчості і натхнення. Будьте здорові і щасливі у всьому.
Пані Наталю, не втікають, а йдуть до природи за відчуттям чистого, бо серед людей так багато бруду та зневір*я. Дякую за оцінку.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")