Дякую п. Катерино за таку чудову, яскраву осінню палітру. Є моменти, які хотілося би поправити: "Крилом помахали птахи"- (крильми стрепенули птахи) " Засвітило сонечко днем,"- (зайнялося сонечко днем) " Всі сім кольорів принесла.
Змішалися всі кольори," відчуваєте тут? повтор! тре" щось придумати! А взагалі- то, вірш чудесний, легкий, як музика!
Дякую,п.Роксолано, за конкретний коментар.Мені сподобалися ваші підказки і вони вже на місці, а ось щодо кольорів, то я над тим думала, але мені так хотілося, щоб вони змішалися і я вирішила, що це буде не повтор, а підтвердження.Може строфи поміняти місцями і не так кидатиметься в очі?
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")