хм... занадто простий вірш як на мене, не вистачає цікавих фраз та порівнянь:) дещо навіть дитячий. але все ж в сьому є свої переваги, творіть і на далі, наснаги вам в цій справі!!!!)
А для мене цих коротких і на перший погляд простих рядків досить щоб зрозуміти, що це чуттєвий вірш, спочатку розповідається про негоду а потім всього у двох рядках пояснюється суть вірша - байдуже, які б проблеми нам не готувала доля, головне що Кохання допоможе усе пережити, Саме воно підніме дух щоб далі гідно жити... Якщо помиляюсь то підправте. Я б це й вірш поставив за тематикою кохання а не природи. Хоча хто його знає які там у вас були думки з іншою особою...
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")