По всіх нереспубліках болю,
Відкривши печалі архів,
Заходить в піке над тобою
Чужий безпілотник жахів.
Він стигми карбує на душах
Скляними очима війни.
Скрегоче сталевим байдужжям,
Немов молоток відбійний.
І щоб не вхопила огребом
Світи наші вічна моква,
Твій ангел з позиції “Небо”
Його на підльоті збива.
|