*
* *
Зірви
із шибениці плащ.
Твій
кат іще не при параді.
В
його домівці буде плач,
А
у твоїй – таємна радість.
Але
не в нім – твоя біда.
І
не без нього – вічне свято.
Твій
кат в тобі сидить, відай,
І
вперто схилює до страти.
І
тільки спалахом одним
Осяє
думка в позачассі:
Як
шию схилиш перед ним -
Душа
лежатиме на пласі.
|