Зима постукала в віконце білим снігом, Над світом закружляла білими крильми Почався день дзвінким дитячим сміхом, Ми всі любили зиму,коли були дітьми.
Ми весело катались на санчатах, згори летіли стрімко ,мов на крилах Й яскраві іскорки в дитячих оченятах Немовби вогники так весело горіли.
Чекали зАвжди зиму з нетерпінням, Щоб з вітром пронестись на ковзанах І бабу снігову зліпить з умінням Й снігурку ,щоб побачити у снах.
Дитячі мрії,зимові забави, Десь заблукали за роками ви Та пам"ятати будемо із вами Дитинства край,з якого родом ми.
Ми в краї тім були щасливі, Раділи сонцю,снігу і дощу Жили ми безтурботно в дружбі й мирі, Співали й веселились досхочу.
А зараз виросли і стали діловими Дитинство нам уже не повернуть, Лиш тільки пам"ять днями зимовими Покличе нас у ту далеку путь.
|