Маленький хлопчик
Дивовижним світ вважає.
В свої дванадцять,
Чарівні дива в голові він зображує...
Відкрий віконце і поглянь,-
Маленький мрійник, а уже розумник.
Достатньо у житті твоєму здивувань,
І день новий підносить нових знань.
Підняти досить пальчик вгору,-
І зорі в небі мерехтінням оживають.
Подихати повітрям в літню пору, -
І вже вітри несуть тебе й тримають.
Без остраху ідеш у ліс, у місто,
І залпом п'єш день кожний ти.
Складаєш дні за днем в намисто,-
Бо ти Живий, Живий. Пора іти.
|