Одягнула хмарка Сонечку бриля І тепер вже сонечко У брилі гуля Усім вихваляється -Гарний в мене бриль Не простий . а з дощиком Ану .хмарко . лий Може й ти побачиш О якійсь порі . Як гуляє сонечко В дивному брилі .
БІДА. Наробилось біди в нас не стало води тож і посуд нічим мити та й обіду не зварити навіть кішці Мурці нашій чепурульці ні краплини не лишилось от біда на нас звалилась але кішка не горює лапки вже свої готує язичком їх умиває їй біда не заважає а малій Оксанці нічим вмитись вранці правду кажуть- баз води ні туди і ні сюди . про це слід всім памятати й економно витрачати водне наше джерело щоб біди в нас не було .
Галочко! Хоч віршики записані прозою, але вони не втратили своєї актуальності. Дуже гарні!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")