Дітям
Я бачив кота
При каміні
Який зі своїм мру-мру-мру
Ритмічно рівно
Наче геній
Баладу він співав свою
А я сидячи
На канапі
Ретельно слухав а що вчув
Взяв олівець
Давай на папір
Писати все щоб не забув.
Мру-мру про Миші
В ніч осінню
Яки в нашу хату спішать
І його міав
Під липи тіню
До горобців що там сидять
|