ГРОШ1 НЕСУТЬ НЕПОПРАВНУЮ ВТРАТУ!!!
ГРОШІ НЕСУТЬ НЕПОПРАВНУЮ ВТРАТУ!!! ГРОШІ НЕСУТЬ НЕПОПРАВНУЮ ВТРАТУ, ЧАС ВИКРАДАЮТЬ ДОРОЖЧИЙ ЗА ВСЕ. ХВАЛЯТЬСЯ ТІ, ЩО ВХОПИЛИ БУМАЖКУ, МОЛЯТЬСЯ ЇЙ ПОНАД УСЕ. ВУХА ЗАЛИЛО ТЬМОЮ НЕВДАЧІ, ОЧ1 ЗАСЛІПЛИ ВІД МАРНИХ НАМАГАНЬ, ВСЕ, ЩО ВІД БОГА НЕ БАЧАТЬ, НЕ ЧУЮТЬ, ТІЛЬКИ БУМАЖКУ ЇМ ДАЙ. СТАРШІЇ ЛЮДИ ВКЛАДАЛИ ВСІ СИЛИ, ДЛЯ ТОГО, ЩОБ ВСЕ НА ЗЕМЛІ ЗАЦВІЛО, РАДІСТЬ ТА СВЯТА БРАЛИ СВІЙ ВЕРХ. ВЧИТИСЬ НЕ ТРЕБА, ТіЛЬКИ НАПИТИСЬ, ПРИНИЗИТИ СИЛОЮ, А НЕ ЗАХИСТИТЬ, СТАТИ РІДНИМИ ЗІ СВОЇМИ НАЙБЛИЩИМИ, ГРОШІ ЗРОБИЛИ ЧУЖИХ. БОГ ТЕРПЛЯЧЕ КАЖЕ ВСІМ!,! Н1ХТО ЧЕРЕЗ ГРОШІ НЕ СМ1Є ЗНУЩАТИСЬ, ХВАЛИТИСЬ БЕЗ МІРИ, ВТІШАТИСЬ,ХОВАТИСЬ. ТОМУ, ЩО Я ВСІХ ЛЮДЕЙ ВИПРОБОВУЮ, НА ЧЕСНІСТЬ, НА СОВІСТЬ В ЦЮ Ж МИТЬ, ХТО ЗА ГРОШІ НЕ ДУМАЄ ДАРУЮ ВСІМ УДАЧУ ТА ЩАСТЯ, А БІДНИМ ДУХОВНО НІКОЛИ ТОГО ЩАСТЯ НЕ БАЧИТЬ. ПРОЖИТИ НА СВІТІ ДУЖЕ ЛЕГКО ДАЄТЬСЯ ТИМ ЛЮДЯМ, КОТРІ ЧУЮТЬ БОГА ВСЕСИЛЬНОГО - ЗА ГРОШ1 НЕМАЄ МАЙБУТНЬОГО!!!
Додав: Натали (25.12.2013)
| Автор: © Натали
Розміщено на сторінці : Проза
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 1428 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 2
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.