Найбагатше життя людини простої, Котра на цім світі живе у спокої, Ви втратили все - Божі уроки, Це школа досвіду на світі Господнім.
Бог бачить усе, що творите всі, Начальник це той, що повчає , як жить, Творить всім людям умови для щастя, Та щиро й сумлінно виконує Бож1 всі ЗАПОВІДІ.
Зупинитись, поглянути в очі людини, Враз станеш потрібним, це і є Божа сила, Загадаєш в цю ж мить своє ти бажання, Відразу все справдиться то ж думай негайно.
Час викрав, обманув сам ти себе, Полюбити дитину не встигаєш тепер, Багатим станеш в своїй ти душі, Потрібним будеш всім людям землі.
Всі грані життєві стер навіки, Бумажкою тішишся - це смерть у душі, Швидко тулися до люду простого, Станеш багатим, будеш здоровим.
Заглянути у душу усіх людей світу, Це жити так вміло, трудитись в сім»ї, Вирвеш із багатства хоч одну ти людину, Отримаєш в Бога життєву довіру.
Прикладом буть ходи пішки по світі, Сонце розтопить у серці каміння, Хвороби відійдуть на другий план Чуєш?, Лікувати вмить станеш, долі всім створиш.
Т1льки разом з усіма людьми світу, Можна спастися від Божого гніту, Бог терпить усі лихі дії твої . Ввесь час всім молитись до Бога потрібно.
Земля та все живе у цім світі, Це Божі багатства вклонися так низько, Вірність , надія й любов переможуть. Щоб прожити всім мирно і поглядом не потривожить.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")