Він йшов попереду і тримав у руці пляшку пива, щось наспівував собі під носа, бо був веселенький ,після отриманої дози алкоголю. Вона - позаду нього котила коляску з малюком і ледве встигала за своїм чоловіком. Сніг нападав зверху коляски, але юна мати не звертала на це уваги, бо не хотіла загубити слід свого чоловіка. Злість роз’їдала її з середини, бо її «чудо» мужчина не хотів допомагати котити візочок з дитиною , бо був п’яний. Зачекай! - Крикнула навздогін молода особа. Та, підожди! Ти, що глухий? Але її ріднесенький чоловій ішов, собі, наче зверталися не до нього. Молода мати була така зла, що готова його була вбити. І тоді, набравши всю свою ненависть у легені, крикнули: Придурок, стій! І він зупинився…. Оглянувся назад і п’яним голосом промовив: Дура, та й усе….. І коли вона нарешті наздогнала його, бо «юний орел», все ж таки зачекав, вони пішли разом, розкричавшись обоє на всю вулицю із образами, які ще було довго чути. Ця молода пара залишила сліди на снігу, які,наче, відбивали ті реальні почуття і ту поведінку яка була між цими людьми. Вони, наче залишили сліди, для своєї дитини, яка повторить їхні помилки і слова. Яка вступить у ці образливі сліди неповаги, непорозумінь, образ ….. А сніг все ще йшов і здається, він хотів приховати ту страшну помилку, яку робило це молоде подружжя, він не хотів , щоб їхня дитина повториповторила помилки свої батьків…..
Повчальна картина для молодих , .. та і для всіх . Треба прислухатися до того що ми робимо , бо ми залишаємо слідами свого життя часто на серці шрами , які довго не загоюються , і згодом , якщо діти навіть не чують , або не розуміють , залишаються і їм в "додачу" , а потім ми кажемо чого це в нас такі діти ... хоча забуваємо як біля них сваримося ... А це потім сліди в нашій душі
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")