/ космічні права живих істот/ вибачте! вам - 18 років. вітаємо!
ваші людські права як підлітка призупинено. це- ваш день народження.
ми бажаємо вам усього найкращого, але нам прикро, що усі ваші дитячі переваги: право навчатися, веселитися, пити воду, їсти, спати, мати притулок, отримувати медичну та юридичну допомогу, мати безкоштовних радників, адвокатів, захисників, гратися, телефонувати вашим батькам- вигасли сьогодні. ви - дорослий! ви не можете тут більше перебувати. ви заарештовані. ми вас перевеземо на інший супутник іншої Астросистеми. ось- форма, видана ВАП, Всесвітньою Асоціацією Повноліття, яку ви повинні підписати. ми вам видамо скафандр, проводи безпеки і коопераційних зв'язків, які приєднані до підсистеми трансферу. будь ласка, підпишіть її. у човнику, ви можете користуватися медичними та правовими з'єднуваннями, щоб отримати необхідну та доступну допомогу. вас зважать, поміряють ваш ріст, випускник середньої школи перевірить ваші знання, щоб упевнитися, що ви - у здоровому глузді і чи знаєте ви більше чи менше від нього. вам нададуть баро-ліжко, де ви зможете завмерти на час польоту, поки не долетите до Врат Астросистеми.
отож, там не буде великих зручностей: лише столик, туалет, ліжко, вікно-монітор на випадок необхідності та доступності такої допомоги.
там буде тільки один астро-страж та один астроперус, на зміну, так що багато чого вам прийдеться досягнути через спілкування і дружні зв'язки.
протягом перехідного періоду, ваші дитячі права будуть замінені Всесвітніми Космічними Правами Живих Істот. представними Всесвітніх Прав Неповнолітніх будуть і далі з вами працювати, щоб спостерігати і відстежувати процес Астрокосмічного оформлення. при наближенні до Астро-Врат Зоре-системи, ви отримаєте ордер забезпечений грошима та частотні допуски, щоб мати можливість посадки на Віртуальному Дромі Терра-Патрія, де вам повернуть ваші початкові права як дорослої живої істоти із Всесвітньою Реєстрацією.
коли будуть залагоджені усі формальності, вам нададуть право рестатації, щоб ви могли згадати і продовжити свій Періодус Студіозус із Інтернатурним Стажуванням з метою завершення покарання за стан дорослості, що може бути потенційно небезпечним для інших, а інші можуть бути небезпечними для вас, бо ви тепер- потенційний носій біо-кодів ДНК і ДНА, які мають можливості до ділення, помноження та вироблення аналогічних арт-факторів. щасливої вам першої дорослої ночі! Іван Петришин
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")