І нинішній день промине
А що залишить лиш Бог знає
З нього читаємо як є
Хто і про що кому співає
Ні там де треба не дійде
Той хто щораз стежки міняє
Заблудить він і пропаде
Про нього ніхто й не згадає
Як порох був і вже немає
Вітер роздув час присипляє
День проминув темрява грає
Нині в нас небо ще чуже
А і під небом є як є
За дурно раб дає своє.
24.08.2009р.
|