Бог хотів мати тебе в Небі.
Орали там надії ниву.
Господь подумав: - Тобі треба
Добро сіяти й справедливість.
А ти послушне дитя Боже.
Ніколи не був проти Нього
Ішов з любов’ю, не ворожив.
Гостину прийняв. І в дорогу...
Окраї неба з Письма знав ти.
Роса небесна вмила ноги.
Ангел в’їхав небесним автом.
Настала тиша. Біль і стогін
Ти бачив вчора в місті Лева...
Описом влетів ти в Карпати.
Новицю показав ангелам.
Ищи вірш о лемківських святих
Чудні розлитий твоїм пером.
08.10.2009р.
|