Все проходить, все минає...
Це не осінь, це життя,
Яке хоч присне, - триває
І пише нам майбуття.
День вчорашній не поверне.
Але завтра - все живе,
Якщо посіємо зерно
Воно колись виросте.
Як довго жива надія -
Наші серця теплом б’ють.
Зеренця які ми сієм
Дітям поживу дадуть.
07.10.2009р.
|