Хтось бачить видиме й велике
Йдучи стежинами життя.
А інші чують - тільки криком,
І то лиш нинішнього дня.
Одні йдуть справа , дехто зліва...
Хтось бачив північ, хтось інші схід...
І тільки дома всі щасливі,
Бо на землі тут їхній рід.
Тут повертає сном осіннім.
Мрії й надії - тут завжди.
як народився ти невинним -
Таким у вічністі іди.
У вічністьпідеш. Гріхи залишить,
Якщо життям своїм набрав.
О земле рідна! Як ти тішиш,
Хоч би й під нею ти лежав.
Вона легка, немов перина,
Що гріла тіло за життя.
Земля це рідна - Україна!
Земля його, твоя, моя.
17.11.2009р.
|