Розтягнуто і багатослівно, чимало прози... Потрібно довго шліфувати... Усе вдихаєш вільно, всі простори живі кольорами, живий і вільний дух. До змісту йти по рівнім коридорі- Луною відбиваєсь пульсу стук.
Дякую красно, Іване!- рада, що сподобався вірш. А от пана Beatus , хочу запитатися: в чому саме Ви побачили забагато прозовості? Є опечатка в слові "стихлі" - це я знаю і відредагую.Слово " відбиваєсь" можете знайти не раз і у творчості І. Франка Відбивається- видбиваєсь- гарне слово.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")