Душе, прозорій і не ймись лихим- Воно тобі до вроди не пристало, А треба ще сотатися крихким Життям з матеріального кристалу. Душе,добрій!- Крізь срібло ниточок Перепусти вітри і не затримай Ні камінець образи, ні клочок Зненависті, ні розпач незборимий. Зодягнена в тілесну людську суть І облачена у червону крівцю, На цих порогах земських перебудь- Та не замарно- прооравши нивцю! Душе, ЛЮБИ, бо це і є основ І всіх законів правда сокровенна! Любов- найкраща із усіх обнов: Ти нею світиш,3 нею- незнищенна!
п. Іване, просто дякую, що читаєте мої вірші! Хочу поправити останній рядок, бо під час нaбору тексту випустила букву.Має бути так: Ти нею світиш, З нею- незнищенна!
Пані, Роксолано, ви можите відридагувати свій вірш, натиснувши на значок голубого олівця, що над віршем. "Душе, ЛЮБИ, бо це одна з основ І всіх законів правда сокровенна! Любов- найкраща із усіх обнов: Ти нею світиш, нею- незнищенна!"
Вірш піднімає дуже глибоку філософську тему, хоч не є досконалим, але добре передає щирі відчуття. Мене особливо вразило закінчення. Прошу вибачення за поправку.
О п. Катрусю, в цьому світі взагалі важко шось знaйти досконале.Абсолют, Ви самі знаєте,- це Бог! А ми його дітки, лишень доростаємо... Та все ж якoі бачитe якісь прогалини- радо вислухаю
Наталю, Василе, маю за честь мати від Вас такі теплі відгуки. Усі схвалення віддаю своїм Aнгелам-охоронцям - якщо я щось і зробила вартісне, то завдячуючи їхнім старанням. Удачі та натхнення і Вам!
Так, вірш вив'язаний наскільки тонкими поетичними нитками, що присутність ангельського зітхання видає себе у кожному рядку. Щира Вам подяка за такий теплий вірш.
Дуже приємно чути від Вас, Маріє, молодої, талановитої поетеси, добре слово щодо мого вірша! Щасти Вам!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")