Це неправильно, але насправді так: коли з тобою поряд, наприклад, рідні люди, сприймаєш - як належне, і цінуєш лише тоді, коли втрачаєш їх. Коли живеш в Україні, чіпляєшся до кожної дрібнички, бо хочеться ідеальності, а варто пожити без неї,хоч трішечки... Ось і слово для розуміння знайшлося у Вас чудове: "мамка".
На відстані відчутніший магнетизм "золотої пуповини", енергетичний фактор, який умовно називають корінням роду.І що далі від рідної землі, тим більше напружені струни звязку...Одним словом: тільки на чужині пишуться такі вірші, але серце в Україні. Дякую Вам, Друзі, за розуміння.
Дуже гарний вірш. Особливо" бурштинова, Україно" визвали у мене купу емоцій і ностальгію за такими милими серцю краями. Поясню: я довго жила в с-щі Бурштин, що на західній Україні і тому ці слова для мене, асоціюються з тим місцем. Дякую!
П. Катерино, Галино, дуже приємно мені знати, що цей вірш викликав у Вашій уяві приємні замальовки та асоціації. Та й взагалі, щаслива, що можу контактувати з рідними земляками- дякую!
Можливо, тому , як колискова, Василю, що торкнулася спогадом свого дитинства, своєі юности.Дякую красно, що пережили зі мною ці рядки.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")