Дякую , Наталочко! Ну якщо борщик із часничком та перчиком, то вірю, що буду здорова! Запрошую всіх до мого столу- ну не дарма ж старался борщ виварювати.:)
Ой як же цікаво буде почути і відчути погляд чоловіка на кухню!!! Дякую, Василько, що читали цю оду.(тільки я там трішки вже повиправляла деякі моменти...) Хай на всіх кухнях варяться смачні ,насичені борщики ( на поетичних кухнях теж)
Вірш суперовий, читала із задоволенням Але спробую трохи придивитися... "Ще й ці тарілки, і вилки, баняки..." - тут і не зайве? "І як тепер при на настрої такому," - так кипіла у Вас робота (чи то борщ) що аж на підскочило Але вірш всеодно :10-: :10-:
Оце прочитав вірш, коментарі і аж настрій піднвмається. Ще раз повторюсь - Ви прекрасний світлий поет. Ваша доброта зігріває на відстані. А про клопоти не турбуйтеся - на все свій час, і на борщ і на вірші і на друзів і на близьких - головне ніколи не про що не забувати.
Чудовий вірш! З рядочків видно, що ви, пані Роксолано, таки полюбляєте готувати Ця поезія несе у собі якусь домашню атмосферу, затишок і водночас веселість і бадьорість думки.
Ой, Вікторє, завжди заганяю себе на кухню з останніх сил- чомусь дуже шкода того дорогоцінного часу витраченого на приготування їжі.Але дувлюся на це з ракурсу філософії і часм вдається дещо смачненьке.Звичайно, що свята- це задоволення- тоді і справді справжня творча смакота виходить. Дякую Вам, що забігли на мій борщик!
Рада, п. Пилипе, що спричнилася до Вашого з дружиною , хорошого настрою.Щасти Вам!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")