ЖИТИ ВАРТО!!!
У цім житті спиваєм стільки зрад, У нас, крім крил, нічого за плечима, Зневіра в себе - річ є безпричинна, Бо на душі лишає знак тавра.
Життя ламає щогли і корму, Зворотній відлік вкотре починаєм,
Жалі минулі листям опадають: Крім нас, кому потрібні ще, кому?...
Чекай мене, прийду у твої сни Теплом весни, чого б мені не стало.
Нас мало, Друг, нас дуже-дуже мало Безумно-осяйних... Мандруємо крізь терня і туман
На цих дорогах, сповнених облуди,
Невисловлене слово тисне груди,
І янгол ніжно крильми обійма
Бентежну душу, в сотий раз розп'яту,
Котру не налякає навіть смерть...
У світ бездушшя вічну круговерть
Душа твоя не мусить повертати!
Живи - бо жити варто!!!
|