Гарний приклад дітям всім давайте, Щирості, поваги, завжди їх навчайте. Беруть з своїх батьків всі приклад діти, Все те,що вміють вони, всі хочуть вміти.
Приклад батьків, їм ніколи не забути. Такими, як вони, теж хочуть усі бути. Як навчите Ви їх, - такими й будуть, Про добрі вчинки Ваші не забудуть.
І покоління усе Ваше буде гарним, Та виховання теж не буле марним. Відповідальність за дітей усіх несете, Який приклад посієте, - такий і пожнете!!!
Весь сенс Вашого вірша полягає у двох останніх рядочках і то, якщо розставити правильно наголоси, все реште, що написане, як на мене, здається зайвим, але це моя суб'єктивна думка, право вибору за автором.
я згодна з пані Катериною, поезія , лірична, - це енергетичний згусток, емоція, передана словами і картинами; в іншому випадку варто звернутися до іншого жанру в поезії чи прози...
Дякую! Зауваження Ваші слушні і я свій вірш вже змінила,щоб рима була кращою.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")