На голому гірському схилі,
Де не прожив би і аскет -
Краплини квітів серцю милі,
Немов розкиданий букет.
В пилу доріг лежать бентежно,
Ледь-ледь живі з гір чудеса...
Збираю їх я обережно
І підіймаю - в небеса
…………………………….
Цветы на голом горном склоне,
Где для цветов и места нет,
Как будто брошенный с балкона
И разлетевшийся букет.
Они лежат в пыли дорожной,
Едва живые чудеса...
Их собираю осторожно
И поднимаю - в небеса
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")