Кулу лиману-дуп зилений;
Зулутий ланц на дубі т"ім:
І вдень, і в ночі, кіт навчений
Всьо ходит пу ланці ут"ім.
Іде направо, пісьню заводит,
Наліво- байку пувідає,
Там- чудиса: там щезник бродит,
Русалка на гілках с"ідає;
Там на низнаних нам стишках
Сьліди низнаних нам тварин;
Хатинка там на ношках курки
Биз вікон і двирей, лиш- тин;
Там ліс і діл - повн"і примар;
Там на сьвітанні- хвилів вал
Спливе на голий берих, піщаний,
І трийці витязів надладних
Із ясних вод виходят рядно,
І з ними- мурский вуйко званий;
Там цісаревич мимохіть
Пyлонит грізного цара;
Там, в хмарах, перид народом
Мальфар нисе бугатира;
А, в льосі, кисарівна тyжит,
А бурий вовк ї' вірно служит;
Там Ступа з Бабую Ягом
Іде, бриде сама субом,
Там цар Кустій над злотом чахни;
Там руский дух...Русійом пахни!
І я там був, і міт я пив;
При морі видів дуп зилений;
Під ним сидів, і кіт навчений
Свої байки м'ні гувурив.
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 1550 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")