Життя кота таке коротке, Проте я маю їх аж сім, Може не сім, але ж дозвольте, Я щось та й бачив у світі цім. А мій господар – от створіння, Не знає як прожити і одне, І вже нема мені терпіння, Чекати що почує він мене: Гей ти, ледаще, погодуй кота!
Що за манери, прошу пана, Ловити кайф, мадам пардон, Очей не зводячи з екрана, Доба в онлайні – моветон. Життя ж одне, а він марнує, Його на схиблений мейнстрім, І де не де мене частує, Летючим тапком. От екстрім! Гей, лузер, ну погладь кота!
Сиджу собі на підвіконні, Ловлю неквапом сонних мух, Мужчина мусить бути в формі, І мусить мати сильний дух. Воно ж сидить і чеше пузо, Туманом сигаретний дим, На сайтах знаний як "карузо", Ну, тіпа «мама шікідим» Гей, джельсоміно, не сміши кота!
Який там рок-н-рол, до біса, Лиш де не де собачий вальс, Масна вгодована мармиза, Карочє мачо, лавєлас. Візьму колись його, панове, У темну березневу ніч, Щоб зрозумів - життя чудове, Лиш будь з ним завжди віч на віч. Гей, цар природи….
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")