Екзотичні принади далеких країн, Піраміди, каньйони, яскраві шляхи, Гіпнотичне тяжіння вітрин та руїн, Під крилом літака різнобарвні дахи. Але десь за кордоном захмарених гір, Вавілонским коктейлем незлічених мов, Відчуваю своїм серед своїх, повір, Я себе тільки тут, де відроджуюсь знов.
Зустрічає Київ хлібом і сіллю, Галяреткою і кавою Львів, Моє старе, зелене подвір’я, Мої друзі, моє слово і спів. Саме тут наше давнє коріння, Саме тут наша перша любов, Де дарує душі розговіння, Поля жовтого синій покров.
Поглинає строкато розкреслений світ, Не губіться у вирії цім,земляки, Не цурайтесь згадати калиновий цвіт, Україна розстелить ще вам рушники. І накриє святковий для зустрічі стіл, Виглядатиме вас у шляхів далині, Дайте тільки їй час щоб набратися сил, Колисати дітей в домотканнім рядні.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")