Оксаночко, ну ти чого! Усього могла очікувати, але тільки не твоїх сліз, сонечко! І це я тобі дуже-дуже вдячна за все, що ти робиш і зробила, як для мене, так і для всіх інших людей!
Мішенька, а як ти знав, що ми так хотіли прочитати у коментарях, що ви теж нас любите??? Прочитали і тепер такі щасливі з Оксанкою... Та ще й коментар від тебе! Дякуємо!!!!!!!!!!
З вигуками "браво!" після першого прослуховування, з переповненням ніжністю - після другого, з відчуттям у серці та душі цвітіння (чи то весни!) і з величезною вдячністю долі за те, що дозволила мені бути присутньою при створенні дива: Оксана+Катруся!
ВІкторе, ура!!!!! Ви з нами!!!! А ми дочекатися вже не можемо, коли Ви з'явитися на наших просторах знову!!!
Якби я знала, що Ви вже будете на сайті, "Командира" б розмістила.. Ульотну пісню Оксанка написала, а дітки як танцюють!!! На тому тижні, думаю, розміщу!
Ще одне маленьке диво, принесли нам Катя й Ксюха, і до чого ж все красиво, серце, очі, ніс та вуха, зачаровані дуетом- Радість ,що дає дитячу під знайомі нам куплети, Ловлю я за хвіст удачу.
Сашко, ти де пропадав? ми вже скучили. Дякую за чудовий віршик - коментар.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")