Кожна людина щаслива по-своєму. У кожної є свої мрії, прагнення, смаки і т.д. Я щастлива: - Коли я жива і здорова! Коли відчуваю в собі прилив сил і енергії. Здоров’є важливе в нашому житті, я так вважаю. - Коли мене оточують мої друзі, люди, які розуміють мене і цінують такою, яка я є! - Коли музика проходить крізь все тіло залишаючи в серці тепло і позитив, а на очах навертаються сльози захоплення і невимовної радості! - Коли займаюся улюбленою справою (виходжу на сцену і т.д) не дивлячись ні на що. Ні на які-небудь докори і перешкоди. І при цьому відчуваю повну віддачу... Це чудово, коли знаєш, що твоя праця була не марною! - Коли поряд улюблена людина, яка підтримує мене абсолютно у всьому, яка не розсипається в прекрасних словах про піднесені відчуття, а просто дарує їх мені. Яка однією лише присутністю, наповнює моє життя значенням... Підводячи підсумок, я можу з упевненістю сказати, що Я ЩАСТЛІВА!!!
Другие материалы по теме
|