- Пані Велинтино, як давно Ви проживаєте в Узбекистані?
- Я переїхала туди 26 років тому після закінчення Одеського харчового інституту імені Ломоносова (зараз це Академія харчової промисловості). Думала: поживу тут кілька років, та й назад повернуся. Але так склалося, що й нині я живу в Узбекистані і вважаю його своїм рідним домом. Це велике щастя – жити в чужій країні і відчувати себе, як удома.
Мені дуже подобається узбецька культура, звичаї, вони схожі на українські. Наші народи близькі традиціями виховання дітей, повагою до старших, шануванням рідного коріння. За весь час, скільки я там, від корінного населення відчувала тільки тепло і гостинність.
Джерело: uvkr.com.ua/ua/analytics/intervju_1.html
Щастя - це моральна категорія , де все залежить від моралі , від певних принципів. Принциповість в житті відіграє чи не первинну роль і головне значення щастя - це моральність своїх намірів . Багач , особливо український ( та і у світі таких багато ) вважає своїм щастям - збільшуати свої статки , і переважно за чужий кошт, і це також називається щастя ! Людина моральна , добра , щира - має інші принципи у житті , вона вважає щастям бачити людей щасливий і задоволених своїм життям, своєю роботою. І тому щастя - це мораль кожної людини . Правильна мораль , я вважаю, відчувати таке щастя як Бог , коли створив світ , але чи це можливе , це вже інше питання . Але недарено сказано - "Будьте досконалими як ваш Отець Небесний є досконалий !!!"
Щастя в одних руках не буває , кажуть Бог не був щасливий тим що мав все , і тому своє щастя розділив між усіма істотами , а розуміння щастя дав людині , щоб вона його берегла і вчилася розуміти !
Бажаю щастя ... Так скаже кожен . Правдиве щастя це дарувати радість , щоб усім жилося краще і було добре .
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")