У час новорічної казки важливо закинути щоденні турботи та подумати про вічні істини. Варто переосмислити недопрацьовані уроки з життя, набратися нової, душевної енергії. У святковому спокої воєдино злитися із своїми думками, думками близьких людей, відчути тепло їхніх сердець. Поринути в обійми універсального щастя – любові...
Для кожної людини – щастя дуже особисте, індивідуальне, різне.
Відчувати щастя – це дар Божий. Бути щасливим можна тільки в любові.
Щастя – це не брати, а віддавати. Щастя – це відчувати себе в інших людях. Щастя – це діти. Щастя – це бачити їхні усміхнені обличчя.
Багато людей кажуть, що вони нещасливі. Такі люди просто не вміють відчувати, бачити, чути, мріяти, кохати. Щастя – це не купа золота. Не дача на Мальдівах. Не БМВ останньої моделі.
Щастя на дорозі не валяється. За нього потрібно боротись. Щодня вчитися на помилках. Власних і чужих. В ті миті, коли ти міг бути щасливим, але через свої амбіції і гордість не зумів.
Ти щасливий тоді, коли відчуваєш, що живеш не дарма. Щастя – це коли тебе розуміють. Щастя – це коли тебе в важку годину підтримають. Щастя – це коли ти ростеш, розвиваєшся, прогресуєш і здобуваєш бажаний результат і його обов’язково високо оцінять.
Щастя не можна пощупати. Тільки відчути. Серцем. Воно в серці.
Або є … або немає.
Джерело: kopychyntsi.com.ua/index.php?option=com_content&task=view&id=226&Itemid=2
Часом головне навіть не сама мить щастя , а очікування ... Коли так щось бажається , хочеться новорічної казки , якигось невимовно унікальних у житті чарів, якоїсь ще не баченої краси ... Коли когось чекаєш - то більше хвилюється , бо коли відбувається зустріч , то може прийти і розчарування . Щастя - це надія на нове чудо , на несподіваність , на те чого так хочеться а ще немає . Особливо захопливі миті очікування у молодості , коли гаряче серце так бється , що аж вискакує із грудей , і все таке знається прекрасне. Але проходять роки очіквання , і нові розчарування ніби кличуть молодих людей ( а деколи вже і зрілих ) знаходити щастя (мниме) у горілці, наркотиках, бо найгірше - коли не очікуєш від життя нічого доброго , і чомусь не замислюєшся над тим - що ти сам , і тільки ти сам сворюєш своє щастя.
Розуміючи що живемо обмеженим життям , ми і відчуваємо обмежене щастя на землі , а є ще безмежне щастя , воно у вічності , хоча якби люди вірили у вічність - вони б дарували добро , а що робити тим хто вірить у зло - можливо вони вірують у вічне щастя зла ...
Згадаємо те що не виконали і спішимо себе довершити в добрі , і коли відчуєш серце іншого , які в нього щасливі почуття , зрозумієш що далі робити і яке має бути щастя .
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")