Біля хати в нас горбочок, Там росте малий дубочок, Гордовито виглядає, Бути велетнем бажає.
В хаті в нас малий синочок, І йому вже третій рочок, Ручки вверх він піднімає, Швидше вирости бажає.
У дворі у нас криниця, В ній цілюща є водиця, Життєдайні має сили, Щоб синок й дубок міцніли.
Красенем рости,синочку. Велетнем рости,дубочку. Хай вас доленька шкодує І щасливий вік готує.
|