Першого вересня-діткам до школи час, Ідуть святково вдягнені малята, В них оченята немов зіроньки блищать. Ідуть до школи хлопчики й дівчата.
Їм треба вміти читати і писати, Щоб знати де моря і океани, Щоб всі країни ,що є на світі-знати І де річки,пустелі і савани.
Пройдуть роки-настане час прощатись З своїм дитинством і подвір'ям школи, Та все життя ми будем пам'ятати Людей,що не забути нам ніколи.
Бо всі ми,люди,родом із дитинства Де стільки світла,тепла і доброти Де вірна дружба,чесність і єдинство І безмежний світ гармонії й краси.
Спасибі,що навчали .вчителі і Що Ви сіяли у душі нам добро І що чимало знань нам всім дали За серця доброту і душі тепло.
Ми не забудемо ніколи Вас, Ту стежку не забути нам повік І наш такий до болю рідний клас залишиться у пам'яті навік!
|