Бігло яблучко, стрибало,
З горбика у ямку,
За процесом поглядало
Кошеня із ґанку.
Думав котик,що то м”ячик,
Різнокольоровий.
Був один бочок зелений ,
А один червоний.
Котик з ним хотів пограти,
Вибіг за ворітця,
Став він яблучко штовхати,
А воно ні з місця.
Що ж робити кошенятку,
Хто ж бо дасть пораду?
Він бо мріяв докотити
М”яча на леваду.
Там вони б удвох ганяли,
До пізньої ночі.
І чому ж той м”ячик гратись
З кошеням не хоче?
|