Дощик-дощик, ти мій друг,
Намалюю тобі круг,
А якщо поллєш грибочки,
Я додам до круга очки,
Краплі кинеш на колосся,
Колу я добавлю носа,
Будеш тепленьким на дотик,
Засміється в колі ротик,
Рясно литимеш без ліні,
Розфарбую я проміння,
Глянь в моє віконечко,
Вийшло гарне сонечко...
|