Р - у морі є і в річці,
Радо плаває в водичці.
Вкинь у воду крихти хліба -
Їх там відшукає
С - є жовтий і твердий,
А є білий і м’який.
В складі є молочний жир,
А продукт цей зветься
Т - старанно випікаєм,
Зверху кремом прикрашаєм.
Попрямує прямо в ротик
Наш смачний, солодкий
|