Боронилися дійсно відчайдушно, не шкодуючи себе...Світла їм пам'ять за щирий патріотизм і любов до рідної Вітчизни...А Вам, пані Катю, щира дяка за небайдужість і співпереживання!
а мене патрясла ілюстрація... - отак це виглядвє у символах... дуже сильно висловлено - отакий відгомін мають події у матеріальному світі - на рівні метафічичному... чи навпаки?...
ця ілюстрація нагадує мені слова Христа про чи не найбільший подвиг того, хто віддасть життя власне заради ближнього свого... це додає висоти звучання Вашому віршеві, пані Катерино...
Полум"ям ПРАВДИ горить кожне слово вашого вірша ! Болем серця сітиться кожен рядочок,щира вам дяка за це,адже ,як довго ми не знали ПРАВДИ про ті події! СвітлаПАМ"Ять ГЕРОЯМ!!!
Пані,Катрусю,дуже вдячна Вам за гарний вірш,вірш-пам,ять про загиблих героїв,про це треба писати,щоб молоде покоління знало про це і чтило пам,ять героїв.Я низько схиляю голову перед Вами,паніКатрусю!!!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")