Запитання
Вітри правди наш край оминають
Тепло волі не гріє дітей
Брат з за межі профітами грає
Не тим шляхом веде нас Мойсей
Його сестра з Майдану надії
Де так мало все бути гаразд
Нині роздор у народі сіє
Робить все щоб роз’єднати нас
Світ говорить - Україна хвора
Політ медики там на верху
Хоч всі під синьо-жовтим прапором
Дітям й внукам знов несуть біду
Бог дав волю за яку молились
Наші предки вже сотні років
Дисиденти смердячим кадилом
Кадять народ щоб ще біль здурів
Церкви наші з собою ворожать
А не того всіх Ісус навчав
Символ Віри Заповіді Божі
В Батьківщині далеко від прав
Ось запитання родиться нині
Яке завтра принесе життя
Церквам нашім нашій Україні
У якій ще так багато сміття.
10.09.2008р.
|