Хтось давно вже ідеї утопії всім об'явив, Ніби бродить Європою привид страшний комунізму... Цим не просто народам загрозу навік сповістив – Скаламутив їм душі, що досі дрімали в снобізмі. По Європі той привид лише почвалав, побродив: Згеноцидив Вкраїну, а німців – фашизмом споганив... Та вже Азію він напиналом смертельним накрив – І Китай, й Кампучію, й Корею покрив черепами!! – Привид цей ще світами планети донині блукає, Вносить в людське життя безкінечні кривавії чвари, «Рівноправ’ю» народи лукаво й жорстоко навчає, І на цьому здіймає до самого неба пожари!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")