-1- Вдалині, в чужині, так далеко від рідного краю, Перелітні птахи,вити гнізда узялися знов. Ох,нелегко там буде прижитись,повірте я знаю, Сам я щастя шукав ,та його в чужині не знайшов.Перелітні птахи-повертайтесь у рідне гніздечко, Бо від сонця чужого не варто чекати тепла, Ви від дому далеко , від рідного краю далеко, А у нас в Україні також розцвітає весна. -2- Бо гніздо без пташини-неначе покинута хата, Так і в гнізда спустілі ,заселяться інші птахи, Скільки б довго по білому світі іще не літати, Та під сонцем чужим, знаю я,не зігрієтесь ви. Рідний дощ,він багато миліший від сонця чужого, Рідна хата і рідне гніздо наймиліші за все, Рідні стіни лікують від горя, і болю, і втоми, Перелітні птахи-нехай Бог вас усіх береже...
|