Правила "вилами писано" Кимось, хто п'є нашу кров, Дух наш свобідний затискують, Прагнуть загнати в ярмо. Док' ми мирились з поразками Й меч не торкався руки - Мали "месій", що під масками Носять личину вовків. Звали нас "бидлом, отарою", Пам'ять стираючи вщерть, Ситились нашими чварами, Прагли щораз нових жертв... Довго покірно мовчали ми, Кров'ю стікаючи з ран. Може, не наші це правила, Їх вже міняти пора?! Воля стає щораз ближчою, Серце пульсує - "Прозрій!". Де ж Ви, народу Сподвижники? Де Кобзарі наших мрій?
Пані Катерино, це "Пора!" витає уже віки поспіль... скільки йому ще витати? - якби ж то знати...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")