Вже спить село.Погасли ліхтарі, На небі місяць молодий з'явився, Спокійно сплять всі земляки мої, бо кожний з них за день так наробився.
Мої краяни-люди працьовиті, Бо споконвіку звикли працювати- Розумні,милі,щирі,діловиті, Які уміють вірно покохати.
Веселу пісню разом заспівають, Та так,що аж почують небеса, Бо щиру душу українську мають В якій любов ніколи не згаса.
Настане ранок-знову до роботи, Щоб працею звеличити село ПРо рідну землю в них свої турботи, Все зроблять,як би тяжко не було.
Спокійно спіть,вам треба відпочити, Щоб з радістю зустріти день новий, Щоб ще багато років в світі жити, Щоб промінь сонця бачить золотий.
Я так люблю вас,земляки мої За український шарм,за добру вдачу, За людяність,повагу до землі за те,що кожний день вас бачу.
За спілкування ваше і тепло Я щиро вдячна вам,мої краяни, Хай буде з вами щастя і добро, Весела пісня нехай буде з вами.
Нехай чарують душу рушники, Хай буде хліб і сіль у вашій хаті, Хай без печалі йдуть житті роки, Здорові будьте,на любов багаті!
|