Прийшов час всім задуматися над
своїм і майбутнім всього Українського народу . Серед яких багато заплутаних
людей , байдужих , які щось від когось очікують , які не знають кого слухати ,
але я вірю і знаю , що більшість уже визначилась . І лише недовіра до нікого
стримує більшість людей на всій території України . На майдані – найбільш
сміливі , герої і проти них анти герої ,
ті яким нема чого втрачати і ті які ніколи не відступлять у минуле , ті що , як
гладіатори , ідуть за ВОЛЮ АБО СМЕРТЬ, жаль що ті хто б мав зрозуміти серед
влади і серед опозиції цього не розуміють. Мені шкода тих , які не можуть по
різних причинах поїхати на майдан , хворих , немічних , тих що пережили
совітські репресії , тих хто ще вірить і надіється що справедливість
чинитиметься поза ними , а вони тільки її використовуватимуть. Всім нам треба
знати одне – в тому що сталося , не винен тільки президент, його оточення , це
вина всіх нас , влади , опозиції і народу. Чому ? – бо справжня демократія
полягає на щоденному захисті на кожному місця правди , чесності і
справедливості , інакше ми хворобу корупції ніяк ( навіть після приходу іншої
влади ) не викорінимо . Тільки щоденна боротьба із злом , може нас спасти , бо
що таке правда – це боротьба . І коли зло воює і бреше , то правда повинна не
мовчати , а протидіяти і відстоюватися , може це спочатку важко , може це
навіть деколи дуже неможливо , але з Богом , з істиною Божою – це можливо .
Якщо я з Богом , то як навіть проти мене
світ , я все одно виграю будь яку битву ! Я з Богом – то хто проти мене . Мене
можна знищити , ще тисячу таких як я – але Бога ніхто не може знищити . А що
робити щоб правда була всюди – збиратися в організації , які б демократичними
засобами само захищалися – на кожній роботі , захищали кожен правдивий принцип
життя , захищали кожну правдиву людину , і тоді не було б
Януковичів-президентів , Азарових – прем’єрів , слабаків Ющенків ( обманщиків ,
і обіцяльників) , і інші не мали б можливості творити неправильну Україну , на
світі неправильний державний устрій , і на землі неправильних людей . Чи це
можливо – так , якщо з Богом – все можливо .
Слава Творцю . Слава всім героям в боротьбі за свободу , честь , правду і
совість . Слава Україні !
Іван Українець , син України .
Якщо хочете чи можете і вважаєте за потрібне , можете це викласти і на
інших сайтах , може хтось таки прочитає !
Може ще хтось краще доповнить , щоб люди могли краще зрозуміти . Можна мене
і не згадувати , бо це не головне , головне , щоб людям добре жилося , щоб ви і
ми щасливо жили !
|