Жити по божому.
Життя складне, та є закони,
Їх пам"ятайте ви весь час,
І щастя буде завжди з вами,
І Бог радітиме за вас:
Нікому не бажайте смерті,
Навіть найгіршим ворогам!
Усім настане час померти,
А за гріхи платити вам.
Нікого не "топіть в болоті"
Не обмовляйте, не судіть,
А щось почути вам прийшлося-
тихенько боком обійдіть.
Не смійтеся над бідняками,
А краще хліб ваш розділіть
Бо завтра може статись з вами
підете милості просить.
Чужого не бажайте зроду,
бо заздрість-гріх великий є.
Беріться сміло за роботу,
добро примножуйте своє.
Не кличте Господа даремно,
Бо кожен з нас свій хрест несе.
І у молитві у щоденній
Йому ви дякуйте за все.
Не лихословне, й не кляніться,
не проклинайте , не брешіть,
За ворогів своїх моліться,
І чесно кожен день живіть.
За матір, за дітей, дружину,
на смерть ви стійте, до кінця.
Понад усе любіть Вкраїну,
Бо Батьквівщина лиш одна!
Життя складне, та є закони,
Їх пам"ятайте ви весь час,
і щастя буде завжди з вами,
І Бог радітиме за вас.
Додав: natalka7474 (29.04.2014)
| Автор: © Н.Хаммоуда
Розміщено на сторінці : Українцям
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 1383 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 5
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА