Хороший вірш.... Та, трішки наголоси не відшліфовані... Наприклад у слові затулили- наголос на третій склад, а у слові бодай на другий.. Треба щоб однаково починалося....
Щемно від вашого твору, ой щемно... Дивився як зустрічали рідні у Миколаєві бійців з 79-ї бригади, так усе точно так, як ви написали. У ці дні квіти дарують чоловікам-захисникам.
Сльози котяться. ВрізавСЯ спогад , може не літературно , але мені так легше прочитався цей рядок. А навколо стріляли гради - також бракує одного складу ( тут явно не підходиться стрілялися , бо по дурному звучить , але хочеться) йшов юнак за друга під кулі - можливо так ? Аж невіриться , лячно ЩОночі - також бракує складу А під вечір червоніЇ ружі - також бракує складу Повернувся з АТО МІЙ коханий - те саме Здається щось так . А зміст добрий , хороший добір слів для поглиблення почуттів , і є образність Переробіть і ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ !
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")