Терплять найбільше старі і малі , старі - розуміють що не мають сили допомогти , а діти , що ... їм би бавитися забавками , а тут снаряди в хату... ОСь і живи ! Але Росія принесла вже біду у власну хату , сто років - історія повторяється ( я про Росію...).
Слово - це теж куля , і можливо дошкульніша ще більше , тому коли вірне слово , і влучне , правильне , я дукую тим хто його знайшов , а для того щоб воно було ще влучнішим треба його відточувати . Я нажаль можу битися тільки словом , було б здоровя я давно б був там... А тут ще болючіше дивитися , як наші солдати змагаються , а їхні командири на нашу допомогу будують собі нові "януковицькі" хороми . Якщо допомагати - то конкретно солдатам , або лише тим кому довіряєте , а то і на війні наші урядовці і командири наживаються , оце справжня біда , коли командирів нема . Тепер вибори - думаємо кого будемо обирати ... А то знову виберемо не тих !!! Памятаєте як в храмі співають - БУДЬМО УВАЖНІ !
Доля посилає нам міцні випробування,а чи здолаємо їх... Здолаємо,повинні здолати ,бо нам дивиться МАЙБУТТЯ у вічі. Дякую Вам,за вболівання,пане Українцю.
Я навіть коли пишу коментарі знесилююсь , бо стараюся вкласти в кожне слово змістовність . Адже зараз крім харчів , крім куль , боєприпасів , і тим хто залишився без хати , і тим хто ці хати відстоює , треба силу слова , а коли сила ще із вірою , то щоб ми могли ще краще зробити , і скільки б людей не страждало . Люди - прості вірять , а ось влада , командири ... шукають лише вигоду в грошах , майдан ще не закінчився !
Серцем написані рядочки цього вірша,бо там у зоні АТО є переселенці із Чорнобильської зони і вони вже двічі втратили рідну домівку,а це жах... Дякую,пане Василю.
Був іще в мене такий варіант: "Їй легше тут самій загинуть, Ніж хату залишить на тьму(можна"САМУ")", обрала "Двір" і хай так лишається,дяку,пане Анатолію!
Скільки таких бабусь, страшно і важко. Куди їм зараз із нажитих місць? Добра тема, бо є над чим думати. Коли кожен думає про своє, чуже відходить на другий план, а це не правильно, особливо, коли другим планом є пожилі люди, ветерани....
За змістом,-реалістично, за почуттям,-сердечно, немов вирвано з життя...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")